2444029042 6948520455 1ο χλμ Παλαμά - Ιτέας, Καρδίτσα arxdim5@gmail.com
 
 
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Αρχοντούλης | Οικοδομικά Υλικά & Καυσόξυλα Καρδίτσα


Στην επιχείρησή μας “Αρχοντούλης” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, μπορείτε να βρείτε ελληνικά καυσόξυλα, εξαιρετικής ποιότητας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Σας προσφέρουμε καυσόξυλα ελιάς, δρυς, οξιάς, γαύρο και πουρνάρι, ενώ διαθέτουμε και προσανάμματα - δαδί. Διατίθενται σε λιανική αλλά και σε χονδρική πώληση, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την διανομή στο χώρο σας, με δικά μας οχήματα. 

Τα καυσόξυλά μας είναι ελληνικά, περσινής κοπής, αποθηκευμένα σε στεγανό χώρο και κομμένα στις ιδανικές διαστάσεις για σόμπες, τζάκια και ξυλολέβητες. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά καυσόξυλα για την εστία σας.
 
 
 
 
 
 
Καυσόξυλα Οξιάς

Τα καυσόξυλα οξιάς είναι μαλακά ξύλα και έχουν μικρή πυκνότητα. Ανάβουν εύκολα και γρήγορα, δίνοντας δυνατή φλόγα, η οποία όμως δε διαρκεί αρκετά.
 
Παραγγελία
 
 
Καυσόξυλα Ελιάς

Τα καυσόξυλα ελιάς, αποτελούν μία πολύ καλή επιλογή ξύλων για τζάκι. Καίγονται αργά, μυρίζουν ευχάριστα, δίνουν μία δυνατή, γαλάζια φλόγα και κάνουν πολύ ωραία θράκα. Τα καυσόξυλα ελιάς δεν σκάνε και καίγεται εύκολα.
 
Παραγγελία
 
 
Καυσόξυλα Δρυός

Τα καυσόξυλα δρυός προτιμούνται για την ωραία φλόγα που δίνουν και τη διάρκεια καύσης τους. Ανήκουν στα πλατύφυλλα δέντρα και έχουν μεγάλο βάρος. Είναι πυκνά, καίγονται με ήρεμη, μακριά φλόγα και αποτελούν ιδανική επιλογή για καυσοξυλο.
 
Παραγγελία
 
 
 
 
 
 
Καυσόξυλα Γαύρου

O γαύρος είναι το καυσόξυλο με μεγάλη θερμική απόδοση. Είναι βαρύ, συμπαγές σκληρό, ελαστικό, δυσκατέργαστο και γενικά δύσχιστο. Σας προσφέρει δυνατή φωτιά, υψηλή θερμοκρασία και αποτελεί ιδανική επιλογή για τζάκια.
 
Παραγγελία
 
 
Καυσόξυλα Πουρνάρι

Τα καυσόξυλα από πουρνάρι ανάβουν εύκολα, διατηρούν τη φωτιά για πολλές ώρες και είναι ιδανικά για να προσφέρουν υψηλότερη θέρμανση στο χώρο σας. Λίγη ποσότητα ξύλων για τζάκι από πουρνάρι μπορούν να θερμάνουν ένα μεγάλο χώρο για αρκετές ώρες.
 
Παραγγελία
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ

Με τα ιδιόκτητα οχήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να σας  παραδώσουμε άμεσα την παραγγελία στον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλο το νομό Καρδίτσας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το νομό Καρδίτσας.