2444029042 6948520455 1ο χλμ Παλαμά - Ιτέας, Καρδίτσα arxdim5@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
PELLET & ΜΠΡΙΚΕΤΕΣ
Αρχοντούλης | Οικοδομικά Υλικά & Καυσόξυλα Καρδίτσα


Η επιχείρησή μας “Αρχοντούλης” η οποία βρίσκεται  στο 1ο χλμ Παλαμά Ιτέας στον Παλαμά Καρδίτσας, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας pellet καθώς και μπρικέτες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας, για να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προμηθεύσει με τα ειδικά στερεά καύσιμα για την αποτελεσματική θέρμανση του χώρου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε εμάς θα βρείτε διάφορες ποιότητες pellet ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται σε λιανική αλλά και σε χονδρική πώληση. 
 
 
 
 
 
 
Pellet GruneHolz ENplus A1 κλάση

Αρίστης ποιότητας πελλετ για καταναλωτές με αυξημένες απαιτήσεις. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η πολύ χαμηλή στάχτη και η υψηλή θερμιδική του αξία. Συνιστάται για οικιακή χρήση και επαγγελματική χρήση (σόμπες & καυστήρες).
 
Παραγγελία
 
 
Pellet Schweighofer

Η πρώτη ύλη από κορμούς κωνοφόρων δέντρων σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό του εργοστασίου προσφέρουν στους καταναλωτές πελλετ υψηλών προδιαγραφών που δεν θα τους προβληματίσει στο ελάχιστο.
 
Παραγγελία
 
 
Pellets Rezult

Είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με πιστοποίηση En Plus A1. Η περιεκτικότητα σε τέφρα είναι ελάχιστη 0,2% και η παραγωγική ικανότητα θερμότητας είναι 5,05 kWh / kg. Η υψηλή ενεργειακή απόδοση των σφαιριδίων Rezult φέρνει οικονομία και αντοχή των λεβήτων.
 
Παραγγελία
 
 
 
 
   
   
   
   
Μπρικέτες ξύλου

Η μπρικέτα ξύλου είναι 100% φυσικό προϊόν και παρασκευάζεται από καθαρό πριονίδι ξύλου χωρίς συνθετικές ουσίες και πρόσθετα. Σε εμάς θα βρείτε μπρικέτες ξύλου σε οικονομικές τιμές.
 
   
Παραγγελία  
   
 
 
 
 
 
 
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ

Με τα ιδιόκτητα οχήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να σας  παραδώσουμε άμεσα την παραγγελία στον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλο το νομό Καρδίτσας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το νομό Καρδίτσας.