2444029042 6948520455 1ο χλμ Παλαμά - Ιτέας, Καρδίτσα arxdim5@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΚΑΡΒΟΥΝΑ
Αρχοντούλης | Οικοδομικά Υλικά & Καυσόξυλα Καρδίτσα


Στην επιχείρησή μας “Αρχοντούλης” η οποία βρίσκεται στο 1ο χλμ Παλαμά Ιτέας στον Παλαμά Καρδίτσας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά μεγάλη ποικιλία από ξυλοκάρβουνα καθώς και κάρβουνα μπρικέτας, εξαιρετικής ποιότητας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το ξυλοκάρβουνο είναι προϊόν από φυσικό ξύλο που υποβάλλεται σε ειδική επεξεργασία υψηλών θερμοκρασιών. Αποτελεί την ιδανική λύση τόσο για οικιακή όσο και επαγγελματική χρήση όπως ταβέρνες, ψησταριές, εστιατόρια κ.α. Σας προσφέρουμε άριστης ποιότητας ξυλοκάρβουνα από πουρνάρι τα οποία σας εξασφαλίζουν γρήγορο άναμμα, μεγάλη διάρκεια και σταθερή εκπομπή θερμότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To ευγενικό προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας, ώστε να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προμηθεύσει με τα ιδανικά κάρβουνα για την οικία ή τον επαγγελματικό χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
Κάρβουνα σε σάκους 5kg

Γρήγορο άναμμα, μεγάλη διάρκεια και σταθερή εκπομπή θερμότητας
 
Παραγγελία
 
 
Κάρβουνα σε σάκους 10kg

Γρήγορο άναμμα, μεγάλη διάρκεια και σταθερή εκπομπή θερμότητας
 
Παραγγελία
 
 
Κάρβουνα σε σάκους 15kg

Γρήγορο άναμμα, μεγάλη διάρκεια και σταθερή εκπομπή θερμότητας
 
Παραγγελία
 
 
Μπρικέτες Κάρβουνα

Μεγάλη διάρκεια, σταδιακή καύση, χωρίς υπολείμματα
 
Παραγγελία
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ

Με τα ιδιόκτητα οχήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να σας  παραδώσουμε άμεσα την παραγγελία στον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλο το νομό Καρδίτσας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το νομό Καρδίτσας.