2444029042 6948520455 1ο χλμ Παλαμά - Ιτέας, Καρδίτσα arxdim5@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
Οικοδομικά Υλικά & Καυσόξυλα Καρδίτσα | Μονωτικά Υλικά- Πέτρες - Pellet - Στερεά Καύσιμα


Η επιχείρησή μας “Αρχοντούλης” η οποία βρίσκεται στο 1ο χλμ Παλαμά Ιτέας στον Παλαμά Καρδίτσας, δραστηριοποιείται από το 2011 με το εμπόριο οικοδομικών υλικών καθώς και στερεών καυσίμων, παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, καθημερινά μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά οικοδομικά υλικά, μονωτικά υλικά, πέτρες, υλικά περίφραξης, λαμαρίνες, τούβλα - πυρότουβλα, ξυλεία για στέγες και ότι άλλο επιθυμείτε για τις κατασκευαστικές σας ανάγκες.

Παράλληλα, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε άριστης ποιότητας καυσόξυλα (οξιά, δρυς, πουρνάρι, ελιά, γαύρο), κάρβουνα, pellet, μπρικέτες ξύλου καθώς και διάφορα είδη barbeque.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας

είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά προϊόντα.

Διαθέτοντας ιδιόκτητα οχήματα, με γερανό, αναλαμβάνουμε την διανομή της παραγγελίας σας στο σημείο το οποίο θα μας υποδείξετε, εξυπηρετώντας άμεσα όλο το νομό Καρδίτσας. 

Συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα προϊόντων, άριστη εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές έχουμε καταφέρει η επιχείρησή μας να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στο χώρο των οικοδομικών υλικών και των καυσόξυλων σε όλο το νομό Καρδίτσας.

Στόχοι μας είναι τόσο η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, όσο και ο διαρκής εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε άμεσα την κάθε σας ανάγκη.
 
   
   
  ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Υψηλή ποιότητα προϊόντων
    Άμεση κάλυψη της παραγγελίας
    Ταχύτατο χρόνο παράδοσης
    Ασυναγώνιστες τιμές
    Δωρεάν διανομή κατ' οίκον
   
 
ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ

Με τα ιδιόκτητα οχήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να σας  παραδώσουμε άμεσα την παραγγελία στον χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλο το νομό Καρδίτσας.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το νομό Καρδίτσας.